Wellnesslodge aan zee

Een plek waar je volledig tot rust komt en waar tegelijkertijd genoeg te doen is? Zowel natuur als steden in de buurt en volop genieten van wellness? De Wellnesslodge aan Zee in Voorhout is de perfecte keuze voor een luxe getaway voor jou en je partner!

Luxe bij de Wellnesslodge aan Zee

Wil jij weer eens écht tijd voor elkaar en er samen even lekker tussenuit? In zo’n bubbel, waar je echt met z’n tweetjes bent en alles en iedereen om je heen even kan vergeten? Dan is de Wellnesslodge aan Zee een heerlijke plek.

Direct wanneer je het terrein van de Wellnesslodge aan Zee oprijdt vergeet je alles om je heen. Je stapt binnen in een heerlijk eigen plekje, geen andere gasten, geen last van voorbijgangers! Het zwembad springt er direct uit! Dat water, de ligstoelen en bloemetjes!! Wat is dat toch heerlijk, instant vakantievibes! (Van mei tot oktober is het zwembad toegankelijk.)

De tuin is ruim; om het zwembad zijn verschillende zitjes, loungebedden en een grote tafel. Maar waar je nog blijer van wordt is de jacuzzi die (tegen betaling) continu warm is. Bubbel dus wanneer je wilt! En de sauna is (tegen betaling) heel snel warm! Het is zo lekker dat je dit allemaal voor jou is. Niks reserveren of rekening houden met anderen. Exclusief voor jou tijdens jouw verblijf.

Luxe in de Wellnesslodge aan Zee

De schattige lodge die aan de tuin grenst is voor 2 personen. Je vindt er een lekker groot bed met een aangrenzende badkamer met heerlijke stortdouche. Een knusse zithoek met tv en houtkachel maakt het ook binnen genieten. Koffie- en theefaciliteiten staan voor je klaar. En er is een koelkastje om het eea in op te bergen.

Ontbijt kun je bijboeken en doe je bij de Wellnesslodge aan Zee is een aparte, zeeer sfeervolle kamer, vol met bloemen en een open haard. Zodra je hier binnenstapt wordt je opnieuw ondergedompeld in luxe. Naast dat de plek dus heel leuk is, is het ontbijt ook nog eens een feestje. Super uitgebreid en met liefde bereid. Je gaat geheid ontzettend genieten van het begin van je dag in deze luxe Wellnesslodge.

Omgeving Wellnesslodge aan Zee

Aan zee

De naam zegt natuurlijk al genoeg, de Wellnesslodge aan Zee is in de buurt van de kust. Binnen 10 minuten rijden sta je met je voetjes in de zee van Noordwijk. In alle jaargetijden een heerlijke plek! In de zomer is het goed toeven bij een van de vele strandtenten in Noordwijk. Je kunt je hart ophalen als je houd van hippe tenten met de mooiste gerechten en drankjes. Naast je maag wordt ook je Insta-feed hier goed gevuld! Niet te missen strandtenten zijn: De Branding, B.E.A.C.H., Nomade, Witsand en Tulum. De duinen van Noordwijk zijn na dat eten lekker om doorheen te wandelen!

Bloemenpracht

Ben je in het voorjaar bij de lodge dan heb je geluk! De Wellnesslodge ligt namelijk ook middenin de bollenstreek, die van februari/maart tot mei volledig in bloei staat! Geniet van de prachtige velden en de gezelligheid in de streek. Bezoek het grootste bloemenpark ter wereld Keukenhof. En nog zo’n plek voor je Insta-feed is de Tulperij. De Tulperij is maar 10 minuten fietsen vanaf de Wellnesslodge!

Kom je in het najaar? Dan is de streek opnieuw prachtig, het is dan namelijk het Dahlia-seizoen! De Tulperij is geopend voor de dahlia’s tussen augustus en oktober. Daarnaast is dan het bos, de duinen en het strand heerlijke om te wandelen.

Steden

Blijf je een aantal dagen in de Wellnesslodge of ben je meer een stadsmens? Maak dan een tripje naar Leiden of Haarlem. Beide steden zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer vanaf de Wellnesslodge goed te bereiken.

Eten en drinken

Ga je er na het bubbelen in de jacuzzi einde dag nog graag even op uit om lekker te eten? Dan moet je richting het Oosterduinsemeer, ook wel het Comomeer genoemd. Hier vind je twee hele leuke restaurantjes; Como & Co en Mama. Je kunt ook in het centrum van Voorhout of Sassenheim een gezellig restaurantje opzoeken. Bijvoorbeeld Nog Eigenwijzer of Het Alternatief is leuk!

Ben je op zoek naar meer leuke plekjes in Nederland? Ik heb ze voor je!

1 gedachte over “Wellnesslodge aan zee”

  1. Pingback: Contact en samenwerken – Globalizious

Geef een reactie