24 uur in Streek van Verrassingen – Katwijk

Zin in een korte afwisselende trip in een prachtige omgeving, aan de kust, vlakbij de stad? Ga er dan een nachtje op uit in de Streek van Verrassingen en verblijf in Katwijk. Ik neem je in 24 uur mee op get away!

16.00 uur Surfen of suppen

Katwijk is een kustplaats in Zuid-Holland. Gelegen tussen Noordwijk en Scheveningen in. Begin je bezoek aan de Streek van Verrassingen actief! Bij Surfschool Katwijk kun je een uurtje op een surf- of supplank het water op. Huur een plank of neem een lesje en trotseer de Hollandse golven.

18.00 uur Dineren bij het Stranduhys

Moe van het ploeteren of ging je als een speer? Anyway, eenmaal uit het water is het tijd om lekker te gaan eten. Katwijk heeft veel gezellige restaurantjes. Zowel aan de boulevard als op strand. Mijn favoriet is Strandhuys. Hier vind je echt de allerlekkerste nacho’s! Ook de rest van de kaart is om je vingers bij af te likken hoor ;-).

23.00 uur – Slapen

Met een gevulde maag kun je richting een lekker bedje. Ben je campingfan? Dan is Camping Molecaten de perfecte plek voor je getaway. Direct achter de boulevard vind je deze grote camping waar je een vakantiehuisje of chalet kunt huren, maar natuurlijk ook met je eigen caravan of tent neer kunt strijken. Heb je liever wat meer comfort? Boek dan een nachtje bij het mooie Beach Break.

11.00 uur – Wandelen en fietsen Katwijk

Na een lekker ontbijtje kun je er weer op uit. Maak een wandeling over de uitgestrekte boulevard van Katwijk, langs de beeldenroute. Of spring op de fiets en maak een tocht door de prachtige duinen die Nederland rijk is. Je zult ervaren dat je echt even uit de dagelijkse sleur bent en geniet van de natuur.

14.00 uur Bezoek Naturalis in Leiden

Het prijswinnende museum (BankGiro Loterij Museumprijs 2020 en European Museum of the Year 2021) Naturalis is een fantastisch museum. Het laat de schoonheid van de natuur zien. Je vindt er een indrukwekkende collectie waarin het leven op aarde wordt weergegeven. Via verschillende thema’s wordt je meegenomen op een reis door onze fascinerende wereld. Je vindt er iedere diersoort en er wordt zelfs in het science center gewerkt aan opgegraven dinosaurus-botten! Dit museum is een gegarandeerd succes, voor jong en oud.

De tijd vliegt, met een programma als deze. Ben je er nog niet klaar voor om de Streek van Verrassingen te verlaten? Verleng het dan met dit programma!

6 gedachten over “24 uur in Streek van Verrassingen – Katwijk”

Geef een reactie