Snowboardjas van Protest? Hebben; JA!

Protest snowboardjas liz

De winter staat bijna voor de deur en dat betekent dat er weer andere kleding gedragen gaat worden. Als wintersportfan ben ik de uitgelezen persoon om mij te verdiepen in nieuwe winterkleding. Het is namelijk super belangrijk dat je in de sneeuw warm blijft. Ik ontving een snowboardjas van Protest om aan jullie te showen en ik vertel je graag over hun nieuwe collectie, die is namelijk TOF!! Lees meer!

Protest

Wist je dat Protest is opgericht door snowboarders? Nederlandse snowboarders nog wel!! Zij vonden het maar niks dat zij snowboarden in kleding die eigenlijk niet speciaal voor hun sport wat gemaakt. Ze bedachten daar iets op en hebben inmiddels trendy EN functionele sportswear gemaakt. Zo super fijn!!

Ooit heb ik een winterjas van Protest gekocht en ben daar jaren zo blij mee geweest! Dat was echt mijn lievelingsjas, zowel qua kwaliteit als qua design was het mijn favo. Toen ik door Protest werd gevraagd hun nieuwe collectie te showen kon ik dan ook niet wachten om eens een nieuwe jas te bestellen. Soms moet je een beetje met de trends meegaan he!

Winterkleding dames & heren

Je kunt er op rekenen dat het belangrijk is dat de dames komend wintersportseizoen lekker opvalt op de piste. Er komen namelijk veel jassen met toffe dierenprints en felle kleuren op de markt! De dames dames ski-jassen (en snowboardjassen) zijn lekker aanwezig! Handig om elkaar op de piste terug te vinden! Ondanks dat ze best wel aanwezig zijn zijn er wel verschillende trends en dus is er voor ieder wat passends.

De kleding voor heren is wat minder heftig wat betreft printjes. Vooral de skibroeken voor heren en sweaters zijn effen. Maar wel in leuke kleuren, je kunt het dus prima combineren en alsnog lekker opvallen.

Snowboardjas Protest voor Liz

Mijn jas komt uit de collectie ski-jassen en is echt mega fijn. Er zitten veel snufjes aan die een (in mijn geval) snowboardjas echt ideaal maken. Zo zitten er sowieso genoeg zakken in voor mijn skikaart, telefoon, zonnebrand en portemonnee. Er zit een band onderaan de jas zodat ik de jas stak kan aantrekken en overbodig sneeuw kan tegenhouden (gelukkig val ik amper…). Ook zijn de binnenmouwen super fijn en kan ik mijn duim er door steken, waardoor de voering van mijn tas tot in mijn handschoenen zit en dus extra warm is!

Het design van de jas is gemaakt met de nieuwste productiemethoden en stoftechnieken en is waterproof en samengesteld met ademende materialen.

Ik kan niet wachten totdat ik m ook in de sneeuw kan gaan dragen!!

Korting op een snowboardjas van Protest voor jou!

Heb jij al zin in wintersport??! En wil je nieuwe gear? Hoe tof is het dan dat ik je een korting van 10% mag aanbieden namens Protest! Met de code globalizious10 krijg je tot en met 28 februari 2021 10% korting (op zowel de nieuwe als de oude collectie)! Shopppen maarrrr!

​Disclaimer: ik heb deze fijne jas van Protest ontvangen om te testen. Zoals jullie van mij gewend zijn deel ik mijn eerlijke bevindingen.

protest snowboardjas

Geef een reactie