Slapen in een Fokker F27

Friendship

Slapen in een vliegtuig werd ik nooit zo blij van [ok wel van het feit dat ik dus op reis ben, maar niet blij omdat ik het gewoon niet comfortabel vind]. Maar daar is verandering in gekomen. Je kunt in Hoogerheide namelijk fantastisch luxe overnachten in een oude Fokker F27 bij B&B Friendship! Stap je mee aan boord?

De omgebouwde Fokker F27

De Fokker F27 is afkomstig uit 1961 en ademt de sfeer van de jaren zestig. Wanneer je binnenstapt in deze kist valt je oog direct op de cockpit, dit is nog volledig in takt en nodigt je uit te komen zitten. Je mag overal aankomen en met de pilotenpet en -jas aan voel jij je even piloot.

Naast de cockpit vind je een aanrecht, koelkast en een eettafel met twee draaistoelen. Het vliegtuig is ook uitgerust met een lekkere loungebank en smart TV. Vanuit dit vliegtuig kun je dus ECHT comfortabel van een spannende film genieten. Na deze film (of al lekker er voor) kun je genieten van een fantastische badkamer, in het achterste gedeelte van de Fokker. Een regendouche EN sauna zijn ingebouwd en zullen ze volledig laten ontspannen.

Wanneer je eenmaal zo ver bent om lekker te gaan slapen in dit vliegtuig verplaats je je naar het middengedeelte. Er is een heerlijk bed met verstelbare lattenbodems, koudschuimmatrassen en een vierseizoenendekbed. Gegarandeerd een heerlijke nacht!

B&B Friendship

In Hoogerheide staat een prachtig historische pand, een militair complex uit 1941, waar B&B Friendship is gevestigd. De Fokker staat in een prachtig aangelegde tuin met vijver en terras in Hoogerheide. Langs het wandelpad loop je vanaf de parking zo naar het vliegtuig toe. Om het vliegtuig heen lig teen weilandje met schapen en kippen. Gezelligheid om je heen dus! Naast dat B&B Friendship dit prachtige vliegtuig heeft is er ook een ‘normale’ B&B met fijne kamers voor gasten. Ook is er een wijnhandel met een proeverij-gedeelte aanwezig op het fijne landgoed.

Dat de Fokker F27 op deze plek is gevestigd is geen toeval. De Fokker-fabriek is namelijk van oudsher gevestigd in Hoogerheide. Bij de B&B verbleven regelmatig Fokker-techneuten en een van hen bracht de B&B-eigenaren een aantal jaar geleden op het idee om een vliegtuig in hun tuin te zetten.

Wat kun je doen in de omgeving van B&B Friendship?

Hoogerheide ligt in een prachtige groene omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Grenspark Kalmthoutse Heide ligt om de hoek. Bezoek ook Landgoed Mattemburgh. Hoogerheide ligt vlakbij de historische stad Bergen op Zoom die je absoluut moet bezoeken. Prachtige pandjes, gezellige straatjes en een heerlijk stadsplein vind je in deze vestingstad. Wil je graag shoppen rij dan naar Outletcentrum Rosada in Roosendaal. Daarnaast bevind je je vlakbij de Belgische grens dus kun je een uitstapje maken naar ons buurland.

Ben je op zoek naar meer toffe tips voor nachtjes weg in Nederland? Klik dan hier! Wil je deze en meer toffe locaties gebundeld hebben in een mooi boek? Bestel dan One Night Stay nu!

Geef een reactie