7 toffe reisboeken voor onder de boom!

7 reisboeken kerst

Ben je nog op zoek naar een tof cadeau voor onder de boom? Ben je daarnaast ook op zoek naar leuke bestemmingen voor nieuwe trips in 2023? Onderstaande reisboeken laten je reishart sneller kloppen en zorgen voor vele uurtjes vermaak rond de kerstboom! Welke heb jij op je lijstje staan? 

Reisboek one night stay
Reisboek one night stay

Mijn eigen boek One Night Stay

Maar liefst 75 accommodaties heb ik samen met Amanda en Chantal verzameld. Stuk voor stuk adressen die je nog lang bij zullen blijven. De meest speciale, bijzondere, opvallende en onalledaagse plekken om te overnachten in Nederland en België hebben wij voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van avontuur, van ultiem genieten en in de watten gelegd worden of van back to basic gaan. Alles komt voorbij. Wat dacht je van overnachten in een vliegtuig, gevangenis, boomhut of vlot? Je kunt het zo bijzonder niet bedenken of het kan en wij hebben het voor je getest. Alles voor een unieke One Night Stay! Je beste het boek hier!

Floortje Dessing – 365 dagen onderweg

Tuurlijk kennen we allemaal de mooie reisprogramma’s die Floortje Dessing al vele jaren maakt, ze is inmiddels zo goed als de hele wereld over gevlogen en heeft de meest adembenemende locaties bezocht. In het boek 365 dagen onderweg geeft zij tips over bijzondere plekken en leuke dingen die je ooit eens moet ondernemen! Daarnaast geeft ze ook tips over bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk vliegen. Naast dat t boek vol staat met tips is dit boek juist zo mooi om te lezen omdat er veel persoonlijke reisverhalen in staat. Hier te koop!

Bucketlist Stedentrips 

Marloes de Hooge van TravelValley schreef het boek Bucketlist Stedentrips. Aangezien ze al heel veel steden heeft gezien heeft ze haar tips verzameld en deelt ze graag de tofste 25 steden met ons! Ben je altijd wel in voor een mini-vakantie? Niet alleen steden in Europa komen aan bod, maar ook bijvoorbeeld fietsen over de Golden Gate Bridge, tango dansen in Buenos Aires en leuke feestjes in Singapore komen naar voren! Doe met dit boek inspiratie op voor een leuk, kort reisje! Bestel het boek hier!

Backpack bestemmingen

Ben je van fan backpackreizen? Zorg dan dat het boek Backpack Bestemmingen onder de boom beland. In dit boek lees je de 20 tofste reizen backpackreizen over de hele wereld. Per land vindt je bruikbare tips, een mooie reisroute en hele toffe foto’s! Een boek vol tips voor de startende maar ook ervaren backpacker! Koop m hier!

Cultuurroutes

Tijdens het reizen kom je vaak terecht in een andere cultuur dan waarin je zelf bent opgegroeid. Dat maakt het bezoeken van nieuwe bestemmingen ook vaak zo interessant! Lonely Planet vulde het boek Cultuurroutes met 52 routes langs de mooiste culturele hotspots ter wereld! Zo showen ze Gaudi in Barcelona en de zentuinen in Kyoto. Een book dat onmisbaar is voor iedereen die houdt van kunst en cultuur! Het boek bevat aanbevelingen van experts, plattegronden en veeel reisbeschrijvingen! Scoor m hier!

Reishonger

Bij reizen hoort natuurlijk ook eten!! De gerechten die je per land bestemming kunt bestellen zeggen vaak iets over de cultuur van het land waarin je je begeeft. Het kookboek Reishonger laat je die wereldse keuken in huis halen. Je kunt namelijk thuis ook die lekkere gerechten bereiden! En hoe ontzettend leuk is het dat je tijdens het maken en eten van die gerechten vaak weer wordt herinnert aan de prachtige reizen die je maakte. Geur en smaakt brengt veel herinneringen naar boven! Perfect dus om tijdens lekker eten terug te denken aan je fijne reizen. Schaf m hier aan!

Ultimate travelist 

Lonely Planet is sowieso waarschijnlijk bij elke reiziger volop aanwezig in de kast met reisboeken. Deze uitvoering beschrijft de top 500 van beste plekken op de wereld! Dit allemaal verzameld in een prachtig reisboek! Zoals je van Lonely Planet gewend bent krijg je advies over de tofste plekjes op onze aardbol. Dit boek is geïllustreerd met indrukwekkende foto’s, waardoor je bijna helemaal niet meer kunt wachten om te vertrekken! Het boek is vrij groot en zwaar, maar prachtig voor op de keukentafel om lekker in te bladeren. Hier te bestellen! 

Lees hier meer toffe reistips!

Welke boeken ken jij nog en moet ik echt onder de boom zien te krijgen?

Laatst heb ik samen met Webprof mijn site onder de loep genomen, gekeken naar SEO en gezorgd dat de snelheid beter wordt. Vanaf nu ga ik mooie, grote en scherpe foto’s plaatsen en hoop ik dat mijn site beter gevonden gaat worden in Google door de tips die ik heb gehad! Ben je ook op zoek naar iemand die jouw site kan bouwen/kan optimaliseren voor het beste resultaat, maak dan zeker een afspraak met Webprof!

Geef een reactie