Romantisch overnachten bij Treelodge

Sfeervolle lampjes, het geluid van knisperend haardvuur en borrelende hottubs, met de geur van smeltende marshmallows en dennennaalden… Klinkt dat je als muziek in de oren? Bezoek dan het sprookjesachtige terrein van Treelodge. In Retie, net over de grens met België, in natuurgebied de Stille Kempen, vind je 3 fantastische luxe boomhutten!

Het boomhuttenkamp van Treelodge is opgezet met een uniek concept en is dé uitvalsbasis om eens ‘iets anders te doen’. Je zult volledig opgaan in de natuur. Een oase aan rust en vrijheid ervaren. Je zult het gevoel krijgen dat je op avontuur bent.

Treelodge Tjiftjaf

De eerste boomhut die je blik vangt wanneer je aankomt bij Treelodge is de Tjiftjaf. Deze rustieke boomhut is geschikt voor een verblijf met maximaal 4 personen. Het interieur van deze boomhut is warm, waardoor je direct in de relaxstand komt. Als je hiervan nog niet genoeg ontspant kun je in de Tjiftjaf genieten van een vrijstaand bad mét uitzicht op de bossen. Wil je nog meer tot rust komen? Dan is de sauna in de tuin van de hottub de beste plek!

Treelodge Bonte Specht

De Bonte Specht is een A-frame boomhut, waar je met 4 tot 6 gasten kunt verblijven. Deze boomhut heeft 2 slaapkamers, die allebei prachtig uitzicht over de Stille Kempen hebben. Je kunt dus heerlijk rustig slapen. Beneden is er voldoende ruimte om gezellig met elkaar te relaxen. Speel je graag spelletjes? Die zijn voldoende aanwezig. De houtkachel maak je zelf aan, al een spelletje op zich. Ook de hottub op het terras kun je zelf opstoken. Dan is het genieten daarna éxtra lekker!

Treelodge De Bosuil

Een klassieke boomhut, maar dan in een modern jasje gehesen. Dat is de Bosuil. Deze boomhut is voor 5 personen te boeken en beschikt over 2 slaapkamers met eveneens heerlijke bedden. Van buiten heeft deze boomhut een totaal ander uiterlijk dan de andere 2. Van binnen net zo knus en comfortabel als de andere twee. Ook bij de Bosuil kun je op het terras lekker dobberen in de hottub.

Faciliteiten Treelodge

De drie treelodges hebben allemaal heerlijke bedden. Ze beschikken over volledig ingerichte keukens en hebben een badkamer met douche en toilet. De houtkachels in de boomhutten stook je zelf op, net als de hottubs. Je vindt binnen meer dan genoeg kaarsjes voor extra twilight. Romantisch toch?
Er is bewust geen WiFi. Je gaat wat dat betreft back to basis. Geniet van elkaar, de rust, een boek of een spelletje. Je zult die WiFi vast niet missen want er is echt genoeg te doen. Ook buiten. Zo is er een BBQ-plek waar je plaatpizza’s kunt maken en marshmallows kunt roosteren!

Omgeving Treelodge

Treelodge ligt dus middenin natuurgebied de Stille Kempen. Je vindt hier talloze wandel-, mountainbike-, en fietsmogelijkheden. Wil je nog meer avontuur? Ga dan raften. De stadjes Retie en Kasterlee zijn leuk voor een wandelingetje en een terrasje. Deze liggen beide op steenworp afstand van Treelodge.

1 gedachte over “Romantisch overnachten bij Treelodge”

  1. Pingback: Contact en samenwerken – Globalizious

Geef een reactie