Renzy – Elektrische GPS-audiotours door de Bollenstreek

Liz Renzy

Wil je de Bollenstreek op een toffe manier ontdekken? Maak dan een tour met een elektrische Renault Twizy bij Renzy. Ik vertel je alles over deze super leuke activiteit!

Renault Twizy Renzy

Renault Twizy Renzy

Gevestigd midden in de Bollenstreek, in Lisse, beschikt Renzy over 6 Renault Twizy’s waarmee je verschillende routes kunt rijden door de Bollenstreek. De Twizy’s zijn volledige elektrisch, geluidloos en zeer duurzaam. Je kunt er met twee personen in, je zit achter elkaar.

GPS route

Het mooie aan de tours die Renzy organiseert is dat je een voorgeprogrammeerde GPS meekrijgt die dus voorzien is van de route die je gaat rijden. Daarbij rij je een audiotour, ook op basis van GPS, rijd je dus bij een bepaalde locatie dan zal de Twizy je voorzien van alle ins en outs over de desbetreffende plek. Super handig dat je daar zelf dus niet mee bezig hoeft te zijn. Rij je even verkeerd dan pakt de GPS de route vanzelf weer op en lijdt het je gewoon naar je volgende punt op de tocht.

Routes

  • Meer & Duin – brengt je langs de kust en door natuur en zandduinen én laat je alle hotspots van Noordwijk en omgeving ontdekken;
  • Historie & Kas­telen Tour – tour langs Hollandse kastelen, luxe buitenhuizen en majestueuze tuinen uit de zeventiende en achttiende eeuw;
  • Polder & Windmolen Tour – ontdek de windmolens, water, polders. Rijd door een typisch Hollands landschap in de Kaag;
  • Dahlia Bloemen Tour – brengt je langs verschillende dahlia-showtuinen en heeft tussenstops bij authentieke bloemenkwekers;
  • Tulpenvelden Tour – lekker oer-Hollands toeren door de tulpenvelden! Alleen mogelijk in het voorjaar, tijdens de Keukenhof-periode.

Renzy met kids

Ook als familie-uitje zijn de Twizy’s super geschikt. Er zijn speciale speurtochten te verkrijgen waardoor het nog interactiever wordt. Wanneer je met verschillende Twizy’s op pad gaat ontvang je walkie talkies waarmee je met elkaar in contact kunt blijven, leuk toch voor de kids?

Lijkt het je tof een tour te boeken bij Renzy, check dan de website voor meer informatie!

Of wil je meer info over hotspots in Nederland?

Liz is Renzy

​Disclaimer: ik ben op uitnodiging van Renzy.nl op pad gegaan. Zoals jullie van mij gewend zijn deel ik mijn eerlijke bevindingen.

2 gedachten over “Renzy – Elektrische GPS-audiotours door de Bollenstreek”

Geef een reactie