Reisboek One Night Stay is nu te koop!

Reisboek One Night Stay

Wauw wauw wauw!! Wat 1,5 jaar geleden begon als leuk projectje om een e-book te maken, is uitgegroeid tot een heus gedrukt boek! Als drie enthousiaste reisbloggers ging ik samen met Amanda en Chantal aan de slag om de meest unieke locaties te vinden voor een gave one night stay. We speurden heel internet af, stuurde veel e-mails, hadden verschillende telefoongesprekken en werden door vrienden en familie ook continu getipt op pareltjes.

Genieten van One Night Stay

We waren welkom op de leukste locaties in Nederland en België. Daar genoten we van wel 75 One Night Stays! Bij sommige werd een one night stay een more night stay trouwens. Tijdens het verzamelen van de content voor ons e-book kregen we zo veel leuke reacties dat we besloten literair agent Maarten Boers in te schakelen. Hij ging met ons idee de bres op en pitchte dit bij verschillende uitgevers. Wat een mooi nieuws dat Kosmos Uitgevers aangaf geïnteresseerd te zijn en het proces met ons wilde voortzetten!

One Night Stay in handen

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en is het af! Het is zo bijzonder om het boek in handen te hebben! Afgelopen vrijdag kregen we de eerste exemplaren uitgereikt door Kosmos Uitgevers. Thuis geniet ik lekker na! Met het boek in handen in de mega chille hangstoel van Hangmatwereld. Wil jij ook zo lekker relaxen in je eigen tuin bekijk dan hun assortiment aan toffe hangmatten en -stoelen. Gisteren bij de pre release party van One Night Stay kwam deze hangstoel goed van pas. Wat een heerlijk ding. In zo’n relaxte stoel dwaal je direct af naar die mega leuke accommodaties!!

Ben je nieuwsgierig geworden naar One Night Stay? Je kunt het boek hier bestellen!

Geef een reactie