East Nomads; glamping in de Achterhoek!

Is met je wc-rolletje onder je arm, wanneer je van je matje uit je tentje bent gerold, op zoek naar het toiletgebouw op de camping niet helemaal jouw ding? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je! Ga kamperen in stijl bij East Nomads. Ik mocht een nachtje bij hen langs en vertel je er alles over!!

Concept achter East Nomads

De creatievelingen achter East Nomads zijn evenementen- en festivalorganisatoren die door de coronacrisis het roer hebben omgegooid, aangezien zomer 2020 natuurlijk zonder grote evenementen en festivals zal zijn. Zij voelen zich in de festivalindustrie rondtrekkende nomaden, zij reizen continu van plek naar plek om steeds weer een nieuwe wereld op te bouwen, waar zij bezoekers hun dagelijkse zorgen willen doen vergeten. Dit doen zij met East Nomads opnieuw. Momenteel zijn zij neergestreken in de Achterhoek en hebben hier een concept gebouwd waar zij bezoekers met minstens evenveel plezier ontvangen en van alle gemakken voorzien!

tenten east nomads

Klassieke tenten van East Nomads

Wie dacht dat er in Nederland geen echte toffe vakantiespots waren heeft het mis. Bij East Nomads ben je aan het juiste adres wanneer je wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wilt genieten van luxe en comfort. Een echte Glamping kun je het absoluut noemen!

De klassieke tenten zijn inclusief bedden met beddengoed. Je slaapt dus op een lekker matras en onder een fijn dekbed! Ook liggen er handdoeken voor je klaar. Deze kun je gebruiken in je eigen sanitair (douche, toilet en wastafel en spiegel), dat gelijk naast je tent staat. Je hoeft dus niet de camping over met een wc-rolletje onder de arm om een plasje te kunnen doen. Dit kan gewoon direct naast je tent, dat is toch ideaal? En coronaproof1 Ook vindt je voor je tent een pickickbank met ligstoelen en een parasol. De tenten beschikken overigens over een oplaadstation en Wifi.

hide away east nomads

Hide away

Naast de klassieke tenten die East Nomads aanbiedt kun je het nog een tikkeltje luxer maken door de Hide away te boeken (mooier dan die van Love Island!!). Op de beste locatie van het gehele complex heb je een plekje helemaal voor jezelf. Het 2-persoonsbed heeft uitzicht op een open veld, waar je gerust hertjes voorbij kunt zien huppelen. Datzelfde uitzicht heb je vanaf je eigen hot tub en uiteraard heb je bij de hide away ook je eigen terras.

beleving east nomads

Beleving bij East Nomads

Niet alleen je eigen tent ziet er top uit en geeft een luxe en comfortabel gevoel maar East Nomads biedt meer dan dat. Je gehele verblijf zul je genieten en ontspannen. Tijdens je verblijf is er een basisprogramma met dagelijkse en wekelijkse activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een yogasessie volgen, een massage of een mani- of pedicure boeken. Er is een openluchtbioscoop, een kampvuur waar je marshmallows kunt eten of je kunt een film reserveren in de private biosbus! Ook aan de sportievelingen is gedacht. Zo is er een badmintonveld, tafeltennistafel, jeu de boules-baan, sjoelbak en een spelletjeshuis. Wil je er even op uit dan kun je fietsen of een tof eendje huren om er op uit te gaan. Genoeg te doen dus!

eten east nomads

De hele dag door kun je aanschuiven in het restaurant en een hapje en drankje nuttigen. Wil je met elkaar genieten en niet bij andere gasten in de buurt zijn, kun je de High dining boeken en genieten van je ontbijt, lunch of diner op hoogte, inclusief een prachtig uitzicht over het gehele complex!

Arrangementen

Naast het klassieke verblijf biedt East Nomads ook een aantal specifieke arrangementen aan. Voor de komende weken staat het volgende op de planning:

Ron Gastrobar

Samen met het team van sterrenchef Ron Blaauw verzorgt East Nomads in de weekenden van 7 t/m 9 en 14 t/m 16 augustus een volledige culinaire ervaring neer. Er wordt in beide weekenden een zesgangendiner geserveerd.
❋ Vrijdag: zesgangendiner van Ron Gastrobar Oriental Downtown (mix van sensationele Chinese en Indonesische keuken)
❋ Zaterdag: zesgangendiner van Ron Gastrobar (Frans-internationaal)
Daarbij mag verrassend entertainment niet ontbreken en is het arrangement uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement.

Smokey Goodness BBQ village

Bij Smokey Goodness ademen ze barbecue! Ervaar deze way of life bij East Nomads. Je zult je onderdompelen als een echte culinaire pyromaan. Je zult een workshop barbecueschort maken volgen, een excursie maken naar een lokale brouwerij en een bierpakket bij je tent ontvangen! Bekijk hier het menu.

Dromenland

Waar je vroeger van droomde als kind wordt werkelijkheid! Dieren boven je bed, je tv-helden ontmoeten, zelf koken, iedere dag dansen, heel veel snoepjes en springkussens! De week van 21 t/m 28 september staan de kids op 1! Van de Woezel & Pip show tot Sesamstraat en Dora & Diego, er zijn elke dag shows en elke avond is er een spetterende mini disco!

achterhoek east nomads

Verblijf in de Achterhoek

De eerste locatie waar East Nomads is neergestreken is de Achterhoek, in Aalten om precies te zijn. Vanaf het glampingterrein kun je heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige groene omgeving. Ontzettend veel maisvelden zul je tegenkomen, maar ook bijvoorbeeld graan en zonnebloemen. Hertjes, paardjes, varkentjes kom je ook geregeld tegen. Ben je met de auto, of huur je het eendje dan kun je er wat verder op uit. Je kunt in de omgeving ook theetuinen of wijngaarden bezoeken.

Mijn verblijf bij East Nomads

Zoals ik eerder dus al aangaf mocht ik een nachtje komen glampen en het East Nomadsgevoel ervaren. Ik heb er echt van genoten! 2 uurtjes rijden van huis, maar toch voelde het alsof we even helemaal weg waren. Een ontzettende fijne, inspirerende omgeving vond ik het complex. De vibe die er hangt is heel erg fijn. Ook mede dankzij het personeel voelde het alsof we echt in de watten zijn gelegd. Er is alles gedaan om ons verblijf zo relaxt mogelijk te maken. Zo stond er bijvoorbeeld een lekker flesje wijn koud en werden de marshmallows uit de keuken gehaald en ons kampvuur nog beter gemaakt door wat live gitaarmuziek. Wat geeft dat een heerlijk gevoel zeg!! Ik kan iedereen aanraden een aantal nachtjes te gaan genieten bij East Nomads!

Ben je op zoek naar meer toffe tips binnen Nederland, klik dan hier!

​Disclaimer: ik ben op uitnodiging van East Nomads verbleven op hun complex. Zoals jullie van mij gewend zijn deel ik mijn eerlijke bevindingen.

15 gedachten over “East Nomads; glamping in de Achterhoek!”

  1. Wow, wat een fijn verblijf! Ik kan me voorstellen dat het de moeite waard is. Ik krijg er ook wel zin in, eigenlijk! En oplaadstation met Wifi in de tent 😀 Wat wil je nog meer haha

  2. Pingback: Samenwerken met mij? – Globalizious

Geef een reactie