Familie Buitenhuys

Bij Familie Buitenhuys overnacht je in bijzondere accommodaties. In zelfontworpen huisjes ontsnap je aan de dagelijkse sleur en wordt je ondergedompeld in creativiteit en luxe. Je vindt hier beslist geen standaard vakantiehuisje. Sta open voor een bijzondere ervaring. Je zal je zeker direct thuis voelen en de huisjes niet meer willen verlaten. Nog voordat je daadwerkelijk vertrekt begint de voorpret al. Je ontvang namelijk een zeer uitgebreide informatiegids toegestuurd boordevol tips en weetjes. Je gaat direct de dagen tot vertrek aftellen! 

Unieke details 

Wanneer je arriveert in een van de huisjes van Familie Buitenhuys stap je een andere wereld binnen. De huisjes zijn grotendeels zelf gebouwd en zitten ontzettend ingenieus in elkaar. Je zult zien dat je bij iedere stap die je zet verrast wordt door originele elementen en creatieve ideeën en oplossingen met hier en daar een knipoog. De oppervlakte van de huisjes is niet groot, maar alles wat je wil is er. Bij de bouw van de ingenieuse hiusjes is gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Verschillende voorwerpen hebben een tweede leven gekregen, andere zelfs een compleet nieuwe functie! 

Locaties

De locaties van Familie Buitenhuys zijn verspreid door het land. Drie van de huisjes zijn gevestigd aan de dijk langs het Markermeer in Venhuizen. Huisje #17 ligt in Brabant en heeft ook nog eens een infraroodsauna. Daarnaast zijn er momenteel (2022) twee huisjes in aanbouw aan het strand. Deze nieuwe accommodaties zitten zonder twijfel ook vol met slimme en leuke snufjes. 

Het Kashuis 

Wij verbleven in huisje #7, het Kashuis. Deze is gelegen aan de Dijk langs het Markermeer. Dit kashuis is een prachtig huisje met tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer waar ook twee personen kunnen slapen. De badkamer is ruim en open, maar met schuifdeuren voor privacy. Er is een mooie open keuken in het Kashuis die naast keukengerei ook voorzien is van pasta, meel, M&M’s, koffie en thee. Naast dit deel zit er nog een tuinkas vast aan het huisje. Bij de houtkachel heb je heerlijk uitzicht over het weidse landschap. Je wilt hier blijven zitten… 

Op zoek naar meer unieke locaties in Nederland? Wil je deze en meer toffe locaties gebundeld hebben in een mooi boek? Bestel dan One Night Stay nu!

Geef een reactie