De wereld bekijken met Wereldkaarten.nl

Voor reisliefhebbers zoals ik kun je niet genoeg reisgadgets hebben. Mijn huis hangt en staat er vol mee. Wereldbollen, pin maps, heeel veel foto’s, rariteitenkabinet met reissouvenirs. Ik vind het heerlijk om zo thuis na te genieten van prachtige reizen en om voor te bereiden op nieuwe reizen!

Foto op glas

Ik kreeg de mogelijkheid een mooie foto op glas te ontvangen. Via Wereldkaarten.nl vind je een legioen aan wereldkaarten (en andere mooie afbeeldingen) waar je uit kunt kiezen. Je kunt verschillende formaten bestellen en hebt keuze uit een aantal ophangsystemen. Er zijn veel verschillende prints, waardoor er voor ieder interieur wel iets passends bij zit.

Bestellen, Service & Bezorgen

Het bestelproces is super duidelijk. Gaat snel en logisch. Je kiest je product, geeft de specificaties aan en je adresgegevens. Niks ingewikkelds aan. Het bezorgen daarentegen was wat onhandiger. Het pakket werd geleverd door DHL. Aangezien het over een bepaalde waarde was moest er getekend worden voor ontvangst (en dat kon alleen maar door mij). Aangezien ik overdag gewoon werk en niet zelf een bezorgmoment kon kiezen werd het pakket 2 keer aangeboden toen ik niet thuis was. Daarna kreeg ik de melding dat ik het op kon halen in Den Haag, wat voor mij totaal niet praktisch is. Ik heb contact gehad met DHL en zei gaven mij aan dat alleen de ontvangen een nieuw verstuurverzoek kan indienen.

De service van Wereldkaarten.nl was perfect. Op dezelfde dag dat ik aankaartte dat ik contact had gehad met DHL en 2 dagen later thuis zou werken (dus het pakket in ontvangst zou kunnen nemen), hadden zij contact met DHL opgenomen en gezorgd dat het pakket op de juiste dag werd afgeleverd.

Kwaliteit

Uiteindelijk heb ik dus even moeten wachten totdat ik het pakket eindelijk in handen had. Maar het was wel het wachten waard. Allereerst was het goed ingepakt, goede bescherming om de foto en nog een beschermingslaagje over het glas heen. De foto is erg mooi, heel helder en strak. De glasplaat is dun waardoor het geen zwaar stuk is en prima aan de muur kan worden opgehangen. Ik kan iedereen aanraden hier zelf een wereldkaart te personaliseren!

*dit betreft een samenwerking

30 gedachten over “De wereld bekijken met Wereldkaarten.nl”

  1. Die kaarten zijn echt prachtig! Ik heb er ook één aan de muur en dan droom ik altijd bij het voorbijkomen over reizen die ik nog niet gemaakt heb 🙂

  2. Zelf heb ik een wereldkaart op hout en dan 1 met een print uit de tijd van Columbus ofzo. Zo’n hele klassieke kaart, dat vind ik zo mooi en dat komt heel warm over op hout. Jou keuze zou in mijn inrichting niet passen, maar is wel super mooi!!!

  3. Wereldkaarten zijn altijd leuk. Wij hebben er eentje in de keuken hangen en elk gezinslid heeft een eigen kleur pinnetje waardoor je goed kunt zien waar we geweest zijn. Tijdens het avondeten zitten we regelmatig te bedenken waar we nu weer een nieuw pinnetje willen prikken. Voor komende zomer zijn we er nog niet uit…

  4. Wat een super leuk iets om aan ’travel-addicts’ cadeau te geven! Wij hebben een aluminium-wereldkaard (van Hoagard, je hebt ‘m misschien al eens op instagram gezien) met foto’s rond van alle reizen die we gedaan hebben samen. Is een beetje een gelijkaardig iets, denk ik?

  5. Er zitten supermooie wereldkaarten bij! Mijn dochter van 5 is erg leergierig wat betreft de landen van de wereld. Als ze het over een land gaat wil ze eerst kijken waar het ligt 🙂

  6. Dit is een heel gaaf idee. Lijkt me ook echt heel leuk om te hebben. Voor nu hebben wij een hele mooie panorama van een meer waar ik ten huwelijk ben gevraagd aan de muur hangen.

Geef een reactie