Winterglamping bij Buitengoed Ruysbos!

Winterglamping bij Ruysbos staat gelijk aan; een privébos met 2,5 hectare grond, gelegen aan het water met bootjes en kano’s tot je beschikking, een palletkachel, warmtelamp, elektrische dekens, regendouche, fijn ingerichte keuken met vaatwasser, tv met Netflix en Youtube. Dat klinkt toch als de beste winter-getaway? Ik heb het getest en vertel je er alles over!

Bos Buitengoed Ruysbos

Privébos rondom je verblijf

Marlies en Anton (en hun twee super schattige kindjes) zijn trotse eigenaren van een 2,5 hectare bos midden in het Land van Maas en Waal. In een halfjaar tijd hebben zij hier het prachtige Buitengoed Ruysbos opgezet, dat in april 2020 is geopend. In het 2,5 hectare grote terrein hebben zij 3 glampingtenten en een natuurhuis gebouwd. Alle accomodaties liggen aan het water en beschikken over roeibootjes en kano’s waarmee je een lekker tochtje kunt maken. Ook is er een tennisbaan aanwezig in je eigen bos.

Glampingtent Ruysbos

Winterglampingtenten van Ruysbos

Wie denkt aan glampingtenten in de winter kijkt misschien niet direct vol enthousiasme uit naar een getaway, maar bij Buitengoed Ruysbos is het op en top genieten! Sowieso beschikt de tent over alles wat je nodig hebt wat betreft keuken en badkamer. Je vindt er een inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en zelfs een vaatwasser!! De badkamer is uitgerust met een regendouche en afgesloten douchebak. Zo mega fijn dat het geen waterballet wordt wanneer je op je gemakje geniet van de relaxte douche.

Binnen Ruysbos

Maar aangezien het natuurlijk afkoelt is er aan van alles gedacht om het binnen (en overigens buiten ook) lekker warm, knus en comfortabel te maken. Zo is de tent binnen uitgerust met een heuse palletkachel! Wie nog nooit zo’n ding heeft gehad moet dit echt gaan ervaren, de warmte is zo ontzettend fijn! Je wilt dit gelijk thuis ook!! Naast die palletkachel is er ook een warmtelamp, wanneer je het nodig vinden nog extra warmte te creëren. Mocht je het ’s nachts snel koud hebben liggen er elektrische dekens voor je klaar zodat je ook nog extra warmte kunt krijgen in je fijne bedje (beddengoed en handdoeken dien je wel zelf mee te nemen).

Ook beschik je over een tv MET Netlfix en YouTube, op een koude winterdag kun je dus lekker op de bank kruipen en voor de tv genieten van een kerstfilm. Hoe fijn is dat? Wil je buiten nog even genieten van je rustgevende uitzicht, zet dan de vuurschaal aan voor een beetje extra warmte!

Natuurhuis Buitengoed Ruysbos

Natuurhuis van Buitengoed Ruysbos

Kom je nu uit een mega groot gezin en verblijf je liever in een huis? Dan heeft Buitengoed Ruysbos ook een prachtig natuurhuis, midden in het bos, waar je met wel 10 man kan verblijven. Ook deze accommodatie is van alle gemakken voorzien en zal je ultiem laten genieten van je verblijf.

Omgeving Buitengoed Ruysbos

Land van Maas en Waal

De locatie van Buitengoed Ruysbos is perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust. Het feit dat er maar een paar accomodaties op het buitengoed staan en dat je afgesloten bent van de buitenwereld in je privébos geeft een geweldige gevoel van rust. Het is dus heerlijk om niks te hoeven wanneer je hier verblijft. Wil je toch wat ondernemen? Dan kun je op het eigen terrein tennissen of een stukje varen met de roeibootjes en kano’s die aanwezig zijn.

Wil je het terrein af dan kun je vanaf je locatie een wandeling maken over het driedorpenpad. Wanneer je het buitengoed afloopt sla je direct linksaf en voorbij de eerste schuur aan je linker hand sla je nogmaals linksaf. Een wandeling van ongeveer een uurtje door de prachtige groenen omgeving. Wil je wat verder weg dan kun je bijvoorbeeld Buren (zie bovenstaande foto’s) of Tiel bezoeken. Beiden leuke dorpjes waar je je een paar uurtjes kunt vermaken. Dan weer gauw terug naar winterglamping Ruysbos, daar kom je tenslotte voor!! Bekijk hun website voor beschikbaarheid en reserveringen.

Kijk je er naar uit te gaan genieten van deze super de luxe glampingervaring? Of ben je op zoek naar andere leuke Nederland-tips?

​Disclaimer: ik ben op uitnodiging verbleven in de super de luxe winterglamping van Buitengoed Ruysbos. Zoals jullie van mij gewend zijn deel ik mijn eerlijke bevindingen.

1 gedachte over “Winterglamping bij Buitengoed Ruysbos!”

  1. Pingback: Contact en samenwerken – Globalizious

Geef een reactie