Wellness bij Thermae Boetfort

Wellness Boetfort

Kom jij graag volledig tot rust? Houd je van wellness en voel jij je ook graag een prins of prinses? Dan is een bezoek aan Thermae Boetfort een excellente keuze. Op een 400 jaar oude kasteeldomein net onder Brussel is een prachtig wellness-complex gevestigd. Zodra je het parkeerterrein oprijdt zal je betoverd worden door de prachtige omgeving en het gevoel hebben dat je terug in de tijd gaat. Op naar een weekend ontspannen bij Thermae Boetfort!

Kasteel Boetfort

Wellness

Thermae Boetfort bestaat uit twee delen vol faciliteiten. Een deel waar gasten met badkleding zijn toegestaan en een deel waarbij dat niet het geval is. De delen zijn volledig van elkaar gescheiden. Beide delen beschikken over een ruime keus aan mogelijkheden. Denk aan sauna’s. stoombaden, jacuzzi’s, buitenzwembaden en relaxruimtes. De twee saunagedeelten bevinden zich in de oude stallen van het complex. In het kasteel vinden de massage- en beautybehandelingen plaats. Je vindt er allerlei soorten behandelingen. Van een

Wellness Boetfort

Restaurant

Over lekker eten hoef je je geen zorgen te maken. In het kasteel is een restaurant gevestigd waar je de hele dag terecht kunt. Voordat je überhaupt van de wellness-faciliteiten gebruik maakt kun je de dag al genieten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook voor lunch en diner kun je aanschuiven. Een uitgebreide menukaart zal voor je klaarliggen, inclusief wijnkaart. 

Restaurant Boetfort

Hotel

Kom je rozig uit de sauna dan hoef je je niet druk te maken over hoe je thuiskomt. Thermae Boetfort biedt je ook nog de mogelijkheid om te blijven slapen! Prachtige kasteelkamers staan voor je klaar, vol oude elementen. Je zult in een heerlijke stille omgeving overnachten. Alle kamers hebben mooi uitzicht op het kasteeldomein.  

Hotelkamer Boetfort

Ben jij overtuigd en kun je niet wachten tot je dit lekkers zelf kunt gaan ervaren? Bekijk dan de verschillende arrangementen van Thermae Boetfort en ga, net als ik, volledig ontspannen!

Of ben je op zoek naar andere leuke plekjes in België? Wil je deze en meer toffe locaties gebundeld hebben in een mooi boek? Bestel dan One Night Stay nu!

Geef een reactie