Toffe smartphonegadgets! & winactie!

Als reisblogger ga ik niet de deur uit zonder mijn telefoon, oplader en diverse gadgets. Kortgeleden heb ik mijzelf getrakteerd op de iPhone X en daar horen natuurlijk altijd weer wat nieuwe gadgets bij. Toevallig werd ik benard door Smartphonehoesjes.nl of ik een bijdrage wil leveren aan hun campagne #getitcovered. Hier heb ik uiteraard enthousiast op gereageerd en vertel je vandaag graag welke toffe accessoires ik van hen heb ontvangen en welke producten jullie via een toffe winactie kunnen bemachtigen!

Telefoonhoesjes

Zoals je door mijn intro uiteraard had verwacht heb ik toffe telefoonhoesjes ontvangen! Als reisfanaat werd ik helemaal blij van het toffe Let’s Go Travel-hoesje. Mooi met een wereldkaart! Kan ik altijd onderweg een blik werpen op de kaart en dromen van een reis. Ook ontving ik een meer abstract hoesje waar ik erg blij mee ben! Het is mogelijk, bijvoorbeeld voor de iPhone Xs zelf een hoesje te ontwerpen (dit kan voor meer telefoontypes). Iets wat ik altijd erg fijn vind voor mijn telefoon is een screenprotector, ook deze heb ik van hen ontvangen, ontzettend leuk!

Popsocket

Ik dacht dat een popsocket weer zo’n hype was en mij niet zou bereiken, maar ik moet eerlijk toegeven dat nu ik er eentje heb ik toch nieuwsgierig was en het heb uitgepakt en geprobeerd en er eigenlijk helemaal weg van ben! Het is zo handig dat je je telefoon net wat makkelijker vast kan houden door dit dingetje. Ook heel handig dat je m kan neerzetten en veel makkelijker bv. filmpjes kunt kijken vanaf je telefoon.

Powerbank

Waar ik niet zonder kan op reis, of tijdens een weekendje weg, is een powerbank. Heel erg fijn om niet afhankelijk te hoeven zijn van opladers onderweg. Op ieder moment kun je je telefoon weer opladen. Ontzettend ideaal. De uitvinding van de eeuw!

Oordopjes

Naast reizen is muziek iets waar ik erg blij van word. Oordopjes heb ik ook altijd bij me, op reis vaak zelfs een extra setje, zodat ik niet ergens heen hoef om nieuwe te halen mochten ze er onderweg mee ophouden. Deze oordopjes zijn ook nog eens onwijs mooi!

Ventilator

Hoe handig is het, wanneer het warm is, dat ik met deze grappige ventilator via mijn telefoon een beetje kan afkoelen. Of dat nou hier in de zomer op kantoor zal zijn of ergens in een bus in Zuid-Amerika. Altijd kan ik zorgen dat ik het niet TE warm heb. Een zalig vooruitzicht!

Wallet voor je telefoon

Wat ik op reis altijd mee heb is een klein tasje voor wanneer ik bijvoorbeeld ’s avonds iets ga eten, of even kort op pad ga. Dit leren Fabienne Chapot tasje/portemonnee wordt mijn nieuwe vriend op reis. Mijn telefoon past er perfect in en er is plek voor pasjes, geld en eventueel wat sleutels.

Orbit

Voor wie wel eens zijn of haar spullen kwijt is is een Orbit ontzettend handig. Je kunt een klein ringetje aan bijvoorbeeld je tas/sleutels/camera bevestigen. Wanneer je dit kwijt bent kun je via je tefefoon met bluetooth de locatie opzoeken en het (hopelijk) weer terugvinden.

Telefoonhandschoenen

Volgende week naar Zwitserland zitten zeker de handschoenen die ik heb ontvangen in mijn bagage. Met deze handschoenen kan ik nog gewoon mijn telefoon bedienen, hoe ideaal is dat. Op een echte winterse dag wil je namelijk liever niet je handschoenen uitdoen tijdens een lekkere wandeling, dankzij de speciale vingertoppen is dat ook helemaal niet nodig!

Winactie!

Aangezien ik al een tijdje ontzettend fan ben van powerbanks heb ik er inmiddels altijd 2 bij me. Graag wil ik een van jullie blij maken met de #getitcovered powerbank die ik heb ontvangen van Smartphonehoesjes! Ook ontvang je daarbij nog een van de hierboven geschreven accessoires!

Word jij daar blij van? Leuk! Volg mijn Facebookpagina en laat mij onder dit bericht weten waarom jij zo graag de powerbank zou willen krijgen. Meedoen kan tot en met vrijdag 15 maart.

30 gedachten over “Toffe smartphonegadgets! & winactie!”

  1. Ik doe graag mee, want ik maak zelf graag foto’s. Alleen vreet dit energie. Zelf heb ik nooit een powerbank gehad en laad ik mijn telefoon alsnog via het stopcontact op.

  2. Dat ventilatortje, super schattig en wat fijn ls het warm is 🙂 Ik heb ook een heel waslijst aan gadgets bij mijn telefoon en kan ook niet zonder powerbank. Ik heb ook dit prachtige pakket mogen ontvangen dus ik geef de win actie graag aan een ander.

  3. Eigenlijk zit ik stiekem een beetje te lachen: hebben we een heel handig en vooral klein tooltje: een mobiele telefoon, gaan we daar weer van alles omheen bouwen…

  4. Natuurlijk doe ik graag mee , Want een powerbank is super handig voor het aankomende festival seizoen natuurlijk . Ik twijfel zelf enorm of ik zo’n popsocket ga kopen of niet .

  5. Wat een handige tools, de powerbank vind ik ideaal als we op reis zijn. Omdat ik al een powerbank heb en voorzien ben van de nodige tools sla ik deze winactie over en gun het de anderen die er nog geen hebben, veel succes!

  6. Ik doe ontzettend graag mee voor de powerbank! Ik heb er weer eentje nodig nadat de vorige kapot is gegaan door een lekke waterfles. Ik ben veel op weg en zit vaak met een bijna lege telefoon.

  7. Van hoesjes kan ik nooit genoeg hebben bestel regelmatig wat op aliexpress. Powerbanks is ook altijd mega handig om in huis/tas te hebben.

Geef een reactie