Reserveer nu reisboek One night stay

One night stay

Als reisfanaat ben je altijd op zoek naar nieuwe plekjes. Gave locaties om te overnachten zijn er in overvloed, maar hoe vind je nou net die ene toffe? Ik ben zelf continu op zoek naar inspiratie en zoek me suf naar nieuwe adressen. Afgelopen 1,5 jaar ben ik heel veel op pad geweest en heb ik zóveel unieke locaties bezocht!! Samen met Amanda en Chantal heb ik locaties gebundeld in een prachtig boek dat door Kosmos Uitgevers momenteel wordt getransformeerd tot hardcover BOEK

One night stay

One Night Stay

Maar liefst 75 accommodaties hebben wij verzameld. Stuk voor stuk adressen die je nog lang bij zullen blijven. De meest speciale, bijzondere, opvallende en onalledaagse plekken om te overnachten in Nederland en België hebben wij voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van avontuur, van ultiem genieten en in de watten gelegd worden of van back to basic gaan. Alles komt voorbij. Wat dacht je van overnachten in een vliegtuig, gevangenis, boomhut of vlot? Je kunt het zo bijzonder niet bedenken of het kan en wij hebben het voor je getest. Alles voor een unieke One Night Stay! 

Reserveer nu jouw exemplaar

Op het moment van schrijven ligt het boek bij de drukker en wordt de laatste hand gelegd aan onze ‘bijbel’. Op 27 september verschijnt het boek en kun jij direct een exemplaar in handen hebben! Reserveer jouw exemplaar nu en ontvang het op 27 september bij jou in de bus! 

Geef een reactie