Ontdek West Amerika: Nationale Parken en Unieke Steden

West Amerika, een combinatie van overweldigende natuur en pulserende steden. Of je nu de rust opzoekt tussen de rode rotsen of het bruisende nachtleven van een metropool, deze regio heeft het allemaal. Nog 2 weken tot ons vertrek! Benieuwd naar wat we gaan doen? Ik vertel je vast over een aantal highlights van onze trip!

1. De Adembenemende Nationale Parken

Yosemite National Park

We gaan hike tussen de imposante granieten rotsformaties en de Yosemite watervallen. Ontspannen bij de serene Mirror Lake en spot. We hopen nog een permit te krijgen voor de hike naar Half Dome!

Grand Canyon

Op naar de rand van deze machtige kloof en genieten van de Grand Canyon. We zullen een hike maken de canyon in en genieten van de kleurschakeringen tijdens zonsopkomst en zonsondergang.

Zion National Park

We trekken onze wandelschoenen aan en zullen de Angels Landing hike gaan maken. De uitzichten? Die zijn simpelweg onvergetelijk. Ik kan niet wachten om je het na afloop over te vertellen!

Antelope Canyon

Uiteraard hebben we op tijd een time slot voor Antelope Canyon geboekt. Ik ben zo benieuwd!! Dat wordt vast hartstikke gaaf!!

2. Steden Die Je Niet Mag Missen

San Francisco

We gaan misschien wel fietsen over de Golden Gate Bridge en slenteren door Chinatown. Uiteraard zullen we ook de beroemde trams nemen! Lombard street en de Pink Ladies staan ook op de lijst!

Los Angeles

Van de sterren op de Hollywood Walk of Fame tot het relaxen op Venice Beach!

Las Vegas

We zullen hier genieten van bruisende nachtleven, misschien wel een show bezoeken en zeker een gokje wagen. Maarrr…. wat in Vegas gebeurt, blijft in Vegas!

3. De Ultieme West Amerika Roadtrip

De beste manier om West Amerika te ontdekken? Per auto! Een West Amerika roadtrip biedt je de vrijheid om op je eigen tempo deze prachtige regio te verkennen. Stop onderweg bij onbekende pareltjes, maak spontane detours en geniet van de roadtrip van je leven. Wij hebben een mooie Toyota Rav4 voor ons klaarstaan in San Fransisco.

4. De Magie van de Westkuststranden

Malibu Beach

Met haar goudgele zand en de glooiende golven is Malibu de droom van elke surfer.

Big Sur

Een ruige kustlijn, kliffen die uit de oceaan oprijzen en een weg die meandert met de oceaan. Dit is een van onze eerste stops wanneer de roadtrip begint!

5. Tips Voor Je Reis

Beste reistijd

De lente en de herfst zijn ideaal om de hitte van de zomer te vermijden en toch te genieten van aangename temperaturen.

Huur een auto

Wil je de ultieme vrijheid ervaren? Overweeg dan een autorondreis Amerika Zo kun je niet alleen West Amerika verkennen, maar ook andere delen van dit immense land.

Stay connected

Zorg voor een lokale SIM-kaart of Wi-Fi dongle om onderweg altijd verbonden te blijven.

6. Duurzaam Reizen in West Amerika

Steeds meer reizigers kiezen voor duurzaamheid. Overweeg om te verblijven in eco-vriendelijke accommodaties, gebruik te maken van carpoolopties en lokale producten te kopen als souvenirs. Op deze manier help je de prachtige natuur en cultuur van West Amerika voor toekomstige generaties te behouden.

Bij terugkomst ga ik je natuurlijk alles vertellen over de fantastische plekken die we onderweg gaan aandoen en over de ervaringen die we opdoen tijdens deze bijzondere roadtrip!

Op zoek naar alle tips over het indrukwekkende Westen van Amerika? Lees dan ook deze blogs!

Geef een reactie