Op pad met het Treibgut-vlot van Sailcenter Limburg 

Treibgut-vlot Sailcenter Limburg

Ben jij gek van varen? Word jij blij van een dagje aan het roer? En ga jij graag op avontuur? Dan moet je eens een tocht maken met een Treibgut-vlot van Sailcenter Limburg! Net onder Roermond, over de grens met België, kun je als watersportliefhebber je hart ophalen! Sailcenter Limburg beschikt over maar liefst 28 verschillende vaarvoertuigen! Van kano’s tot zeilboten en van sups tot Valken, voor ieder wat wils. Ik mocht een tocht maken met een Treibgut-vlot. Als je het mij vraagt het allerleukste vaarvoertuig dat Sailcenter Limburg aanbiedt! 

Treibgut-vlot

Dit vlot is meer dan alleen een vlot. Het is een vakantiehuisje, je eigen zwemeiland en zonnedek. Een visplek en als je wilt ook een vergaderruimte, op het water. Hoe leuk! Wij gebruikten het vlot als vakantiehuisje en zonnedek! Wat was het genieten. Na een korte uitleg van eigenaresse Anneke waren we klaar om te vertrekken. Motor aan, de plattegrond op zak, de wijde wereld in, het water op en op naar avontuur! Je hebt voor het vlot geen vaarbewijs nodig. 

Koken en slapen

Zoals gezegd is het Treibgut-vlot een vakantiehuisje. Je kunt er namelijk ook koken en slapen. Er is een 2-pits gasstel aanwezig, inclusief keukeninventaris en waterkoker. Er zijn banken en een tafel, deze kun je ‘savonds opbouwen tot bed. Neem je eigen luchtbed mee of huur een matrasje bij Sailcenter Limburg. Wat is het rustgevend om in slaap te vallen op het water. En wakker worden met een prachtige zonsopkomst is het perfecte begin van je nieuwe dag. Voor een plasje hoef je het vlot trouwens niet af. 

Omgeving

Direct wanneer je de haven uitvaart zal je je verbazen over de prachtige uitzichten. Je verbaast je over het feit dat je gewoon in België bent. Je had ook zo op een tropisch eiland af kunnen varen, aan de andere kant van de oceaan. Maar niks is minder waar. Je bent gewoon vlakbij huis. Aan de overkant van het water trekt een wit strandje je aandacht. Spring zo vanuit het zwemeiland het water in voor een verfrissende duik. Wil je juist het vlot even af dan is er genoeg mooie natuurlijk in de omgeving waar je aan kunt meren. Of vaar bijvoorbeeld naar het witte stadje Thorn. 

Omgeving Treibgut-vlot Sailcenter Limburg

Ay ay captain! Zie jij jezelf al aan boord van dat gave vlot? Bekijk Sailcenter Limburg voor alle informatie! Of klik op België voor meer leuke uitjes! Wil je deze en meer toffe locaties gebundeld hebben in een mooi boek? Bestel dan One Night Stay nu!

1 gedachte over “Op pad met het Treibgut-vlot van Sailcenter Limburg ”

  1. Pingback: Contact en samenwerken – Globalizious

Geef een reactie