Nieuwe website online!

Het is precies 10 jaar geleden dat ik met mijn eerste blog begon. Ik ging een maand naar Malta om Engels te leren en wilde vertellen wat ik allemaal deed. Dat heb ik na die reis elke keer gedaan, uitgebreid verslag van mijn reizen! Zeker de paar keer dat ik een aantal maanden weg ben geweest was het super dat ik mijn verhalen kon delen en dat diegene die dat interessant vonden mij konden volgen.

Nadat ik dus een aantal jaar via verschillende blogs heb gewerkt, weet ik inmiddels dat er niks is dat mij blijer maakt dan (praten/schrijven over) reizen. Het wordt dan toch echt eens tijd om daar wat meer mee te gaan doen. Ik ga graag mijn ervaringen en interesses delen met de wijde wereld. Hopelijk kan ik er meer dan alleen mijzelf blij mee maken. Ik zal in het begin nog wel wat zoekende zijn, maar hoop dat ik er iets moois van kan gaan maken! Laat graag een reactie achter op een van de berichten, leuk!

14 gedachten over “Nieuwe website online!”

  1. Ik heb je andere sites nooit gezien, maar deze ga ik zeker volgen. Ziet er goed uit. Je schrijft leuk en over mooie plekken, dus mij heb je als bezoeker!

Geef een reactie